Aktuális

Jakupcsek örül, hogy 45 évesen szülte a kislányát

K. K.

Létrehozva: 2019.10.27.

Az 56 éves televizós elmondása szerint minőségibb anyja tud lenni a kislányának, Emmának, mint a fiainak valaha is volt, amit a televiziós a kései szülésnek tud be.

Az 56 éves televízós elmondása szerint minőségibb anyja tud lenni a kislányának, Emmának, mint a fiainak volt, amit a kései szülésnek tud be. Jól tudta, kockázatot vállalt, amikor 45 évesen világra hozta a gyermekét, hisz életkora miatt veszélyeztetett terhes volt, és azzal is számolnia kellett, nem biztos, hogy megéri a lánya felnőtté válását. Jakupcsek azonban bízott a megérzéseiben, s szerinte a létező legjobb döntést hozta. 

- Sokkal többet vagyok most a gyerekemmel, mint húszévesen a fiúkkal. Lényegesen lelassultam. Sokkal minőségibb anya vagyok most – mondta Bochkor Gábor műsorában Jakupcsek, akinek lánya, Emma most 11 éves. A televíziós egyébként már nem foglalkozik az idő múlásával, inkább a jelenre koncentrál, s arra, hogy minél tovább fitt, és friss legyen szellemileg. 

- Egy idő után már nem számoltam, de most például engem motivál, hogy még viszonylag tudatomnál legyek, ha felnő - vallotta be Jakupcsek az ATV-n futó műsor legújabb adásában, amit vasárnap este láthatnak a nézők.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek