Aktuális

Nincs mese - 52 évesen is bomba nő Pamela Anderson

Bors

Létrehozva: 2019.11.27.

Mintha véget sem ért volna a Baywatch, a színésznő az ötödik ikszen túl is lélegzetállítóan néz ki.

Pamela Andersont a kilencvenes években az egész világ megismerte és csodálta a Baywatch szexi életmentőjeként, C. J. Parkerként, és a színésznő az azóta eltelt majd harminc évben sem veszített varázsából.

A már 52 éves, platinaszőke kebelcsoda a napokban az ausztrál Aranyparton egy autós cég számára forgatott reklámfilmet, amelynek kedvéért ismét egyrészes fürdőruhába bújt. 

Bár Pamela ezúttal a piros színt feketére cserélte, alakja még mindig irigylésre méltó és nem csak a stábtagok, de az éppen a tengerparton sétálók sem tudták levenni róla a szemüket.

Nem ez volt az első alkalom, hogy a szexi színésznő Ausztráliában forgatott reklámfilmet, még karrierje csúcsán, 1994-ben egy üdítőitalmárka számára korábbi kollégájával, Jaason Simmonsszal együtt szörfdeszkával pózolt, miközben csak egy rövid szoknyát és egy kihívó topot viselt.

A beszámolók szerint Pamela a mostani forgatás után még jó ideig élvezte a hűs tengerparti szellőt, majd a stáb többi tagjával együtt homokfutóra ült, és azzal távozott a helyszínről.

A képeket elnézve az is csoda, hogy Anderson jelenleg szingli, miután jú­niusban szakított francia futballista párjával, Adil Ramival, és a hírek szerint egyedül él.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek