Aktuális

Videón, ahogy lelövik a londoni késes támadót – videó 18+ – Frissítve

Címkék
Londonterror

Bors

Létrehozva: 2019.11.29.

Frissítés!

Két áldozata is van a londoni késes merénylőnek

Meg nem erősített információk ketten is belehaltak a London Bridge-en ma délután történt késes támadásba. Az első hírekkel ellentétben pedig nem öten, hanem legalább tizenketten sérültek meg, amikor egy eddig meg nem nevezett férfi egy késsel a Temze feletti hídon támadásba lendült. 

Egyre több videó kerül ki az internetre a péntek délutáni londoni késes támadóról és annak elfogásáról. A legújabbon jól látszik maga a férfi is, még késsel a kezében, majd az a pillanat, ahogy hat civil legyűri őt, még mielőtt a rendőrök a helyszínre érkeznek. Aztán abban a pillanatban, hogy megérkezik az első rendőr, felszólítja a civileket, hogy azonnal szálljanak le a támadóról, aki öt embert is megsebesített. Egyikük azonban mintha ököllel ütné tovább, őt a rendőr a pulóverénél fogva húzta le a késes támadóról.

Közben még két zsaru érkezik, s miután a civilt sikerül gyakorlatilag letépni a késes férfiről, az egyikük kétszer is utasítja, hogy meg se mozduljon. Mivel a férfi ennek nem tett eleget, és a civilek már biztonságba húzódtak, a rendőr rálőtt. A felvételen úgy látszik, hogy a férfi még a lövés után is mozog. A rendőrség egyelőre nem hajlandó elárulni, hogy férfi él-e még, a környéket hermetikusan lezárták.

A Daily Mail videóján aztán, ahogy a járókelők is ráeszmélnek, mi is történik körülöttük, sikítozva kezdenek el menekülni, a szemtanúk szerint valódi pánikhangulat alakult ki.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek