Aktuális

Újabb áttörés a szexrobotok gyártásában - már-már az élő emberrel vetekedik a baba külseje

Bors

Létrehozva: 2019.12.02.

Egy világhírű szexrobotokat gyártó cég már olyan babát tud gyártani, amit már a valódi nőkkel is össze lehet keverni.

– Ezek az eszközök már annyira valósak, hogy már a hús-vér embertől alig lehet őket megkülönböztetni – meséli a gyártó.

Ma már a mesterséges intelligencia is segíti a fejlesztők munkáját. Hatalmas áttörést jelent ez a babák sikertörténtében. De most a külsőségben is nagy változások történtek, 3D testszkennerek segítségével már annyira élethű szexbabákat tudnak készíteni a mérnökök, hogy az már már a sci-fi filmeket is megidézi. 

A világhírű cég dolgozója ezt nyilatkozta: Soha nem látott technikával dolgozunk, a régi ócska felfújható babák ideje lejárt. Ma már nem egy mintából öntjük ki a baba vázát, hanem 3D nyomtatóval tudjuk ezt megtenni. Ennek köszönhetően annyira reális, valós külsejű robotot készítünk, ami minden képzeletet felülmúl.

Persze azt is hozzátette, hogy amint interakcióba lép a ember a robottal, akkor tudatosul a használóval, hogy ez mégiscsak egy gép. Az, hogy az ember használat közben is összetévessze a gépet egy hús-vér nővel arra még évtizedeket kell várni. 

– Ahogy a szájuk, karjuk, lábuk megmozdul onnan már kínos lenne azt mondani, hogy ők emberek. Jelenleg ez a technika csúcsa, de már látni a fényt az alagút végén. Ezt az is alátámasztja, hogy hatalmas iramban nő az efelé babák megrendeléseinek száma világszerte.

A bevételből pedig egy nagy százalékot kutatásra és fejlesztésre szánunk. Így hamarabb érhetjük el a tényleges és valós humanoid szexbabák első prototípusának legyártását - nyilatkozta a cég vezetője.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek