Aktuális

Legnagyobb gyászukban hozták meg a nemes döntést, amivel másokat inspirálnának

Bors

Létrehozva: 2020.01.03.

A fiatal amerikai pár négy gyermekét nevelte egészen az elmúlt hónapig, amikor tragikus hirtelenséggel vett váratlan fordulatot az életük. A Brittani Boren Leach texasi háziasszonyként élte mindennapjait, 4 fiát és férje lányát nevelve, aminek boldog és nehezebb momentumait is megosztotta közel 165 ezer követőjével a YouTubeon.

A 29 éves anyukát karácsony reggelén valami olyan fogadta, amire nem lehet felkészülni: legkisebb fia, Crew nem lélegzett. Érzéseit úgy foglalta össze követőinek az Instagramon, hogy nincsenek szavak, amikkel leírhatóak lennének, de ez az a pillanat, amikor imára van szükség, de abból is arra a fajtára, amikor az ember a térdére rogyva fohászkodik Istenhez, hogy csodát tegyen.

A következő néhány napban újabb fotók érkeztek, amiken látható volt, ahogy a család a kórházban van a 3 hónapos pici baba mellett. Nem sokkal később megérkezett a lesújtó diagnózis: a kisfiúnak súlyos agykárosodása van, ami katasztrofális mértékű, és helyrehozhatatlan.

Miután az orvosoktól megtudták, hogy a kisfiukat nem tudják megmenteni, a pár a legnagyobb lelki fájdalmaik közepén meghozta a döntést, hogy gyermekük ép szerveit felajánlják. A kis Drew tehát donor lett, szülei pedig ezzel szeretnének másokat inspirálni, hiszen a legnagyobb tragédia közepette is akad némi világosság számukra, a remény, hogy más gyerekek tovább élhetnek fiuknak köszönhetően.

A család végtelenül hálás a rengeteg támogatásért, amit kaptak, illetve az orvosoknak is,a miért mindent megtettek szeretett gyermekük életének megmentéséért. Fájdalmuk leírhatatlan, de szeretnének példát mutatni másoknak tettükkel.

(via)

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek