Aktuális

Újra boldog az orrát elvesztett kutyus - Angliában talált új otthonra Millie - videó

Bors

Létrehozva: 2020.02.27.

Egy igazi sikersztorit élt meg a kis Millie.

Az Oroszországban élő kóbor kutyus, Millie valószínűleg már nem élne, ha a szerencse és egy lehetetlent nem ismerő kutyabarát nő nem szegődik a nyomába.

Egészen pontosan egy Kasey Carlin nevű hölgy mentette meg az életét, amikor vélhetően egy puskával meglőtt állatot magához vette. Millie orra és egyik szeme látta kárát az értelmetlen támadásnak, de a nőnek hála az állat újra egy szerető otthonban élhet egészségesen.

Amikor megláttam, azonnal beleszerettem. Egy Instagram oldalon figyeltem fel a kutyusra, amit egy orosz menhely tartott fent. Az ottani körülményeket látva nem élt volna sokáig Millie. Amint megpillantottam, azonnal írtam egy orosz nyelvű üzenetet a menhelynek, hogy szeretném az állatot örökbe fogadni. Nem a sérülései miatt, hanem azért mert a sebesülés ellenére is boldogan ugrált és csaholt a képeken és a videón Millie.

Láttam hogy élni akar és nem adja fel a harcot. A szívem hasadt meg érte. Amikor a vizsgálatra vittem, még akkor is vidáman ugrott fel a műtőasztalra. – nyilatkozta a nő. 

Súlyos sérülése miatt egy állatvédő szervezet segítségére is szükség volt, akik az Egyesült Királyságba szállították az állatot és a műtétek költségébe is beszálltak.

Erre azért volt szükség, mert az oroszok a szállítás előtt háromszorosára emelték a költségeket, amit a nő már nem tudott egyedül finanszírozni. Arról nincs hír, hogy a kutyust céltáblának nézték vagy csak egy eltévedt golyó sebesítette meg. De ma már remekül van három másik kutyussal Kasey otthonában. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek