Aktuális

1 milliót rejtenek a szerencserejtvények

Címkék
Bors-játék

K. Sz.

Létrehozva: 2020.03.11.

Három jó megoldással Bors-milliomos lehet.

Még véget sem ért a Bódi Guszti nevével fémjelzett 10 milliós Aranyeső játékunk, máris újabb izgalmakkal várja önöket kedvenc napilapjuk, a Bors. A szerencse mellett azonban most nagyobb hangsúlyt helyeztünk a tudásra is, ugyanis a következő négy hétben a rejtvények szerelmeseinek kedvezünk, és közülük kerül ki a Bors leg­újabb milliomosa.

Önök kérték, mi teljesítjük, hiszen a Borsnál a rejtvényből so­sem elég. Most csütörtöktől új időszámítás kezdődik a Bors életé­ben, a hatalmas sikerre való tekintettel nemcsak kedden és szombaton, de csü­törtökönként is rejt­vény­­­melléklettel jelenik meg a lap. Az új időszámítás azon­ban egy fergeteges játékot is tartogat az önök számá­ra: keddenként a magazinmelléklet hátoldalán, csütörtökön és szombaton pedig a címoldalon találhatnak egy-egy szerencserejtvényt a most csütörtöki számtól számított négy hé­ten keresztül. Ha sikerül megfejteniük hármat a tizenkét da­rab szerencserejtvényből, akkor szinte már a zsebükben érezhetik az 1 milliót, és már csak egy icipici szerencsére lesz szükségük. Minden magazinban található egy játékszelvény, amelyre a három megoldást kell felírni, és elküldeni egy borítékban a megadott postacímre a határidő végéig.

Ne feledje, a Borsnál játszva nyerhet, hiszen minél több rejtvényt fejt meg, annál nagyobb az esélye az 1 milliós álomnyereményre. A nyereményhajsza nagyszerű időtöltés is lehet, ezért érdemes akár a szeretteinkkel vagy barátainkkal összefogni, és minél több játékszelvényt beküldeni. Több megfejtés na­gyobb esély! 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek