Aktuális

Egymillió a Bors rejtvénymagazinban

Bors

Létrehozva: 2020.03.17.

Érdemes megfejteni a szórakoztató feladványokat a hét három napján a Borsban.

Forrás: Shutterstock

Újabb elképesztő, egymillió forintos nyereményért játszhatnak a Bors olvasói. Noha véget érte a tízmilliós Aranyeső című játékunk, a Bors továbbra is szeretné, ha nemcsak a legfrissebb hírekről értesülnénk, hanem a játékos kedvű, hűséges olvasóink értékes pénznyereményekkel is gazdagodjanak.

Mint tudják, múlt csütörtökön új időszámítás kezdődött a Bors életében: önök kérték, mi teljesítettük. A szokásos kedd és szombati rejtvénymelléklet mellett már csütörtökönként is egy harmadik rejtvénymagazinnal kedveskedünk önöknek. A szórakozás és tudás azonban most igen csak kifizetődő lehet: kedden a hátoldalon, csütörtökön és szombaton a címoldalon találhatnak egy-egy szerencserejtvényt a magazinban négy héten keresztül.

Amennyiben a 12 szerencserejtvényből három helyes megoldását beküldi a magazinokban található játékszelvénnyel, akkor kis szerencsével ön is Bors-milliomos lehet. Tudja, ha minél több jó megoldást küld be, annál nagyobb az esélye az elképesztő nyereményre, nem beszélve arról, hogy kiváló baráti vagy családi időtöltés a rejtvény.    K. Sz.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek