Aktuális

Nyerjen egymilliót a Borssal!

K. Sz.

Létrehozva: 2020.03.25.

Szórakozva gazdagodhat a Borssal. Három szerencserejtvény helyes megfejtésével ön is Bors-milliomos lehet.

Forrás: shutterstock

Az utóbbi napokban mindannyiunk világa hatalmas fordulatot vett: sokan otthonról dolgoznak, a gyerekek távoktatásban tanulnak, az idősebbeknek pedig otthon kell maradniuk a koronavírus-járvány miatt. 

Az így keletkezett szabadidőt érdemes hasznosan tölteni, sőt pénzt is kereshet az otthoni karanténban töltött ideje alatt a Borssal, méghozzá nem is akármennyit: pontosan egymillió forintot.

Ehhez mindössze arra van szüksége, hogy a keddi, csütörtöki és szombati rejtvénymagazinnal megjelenő Borsot megvásárolja vagy ha ön nyugdíjas, akkor megkérje valamelyik fiatal családtagját, barátját, hogy vegye meg önnek. Utána nincs más dolga, mint tudását latba vetve megfejteni a magazin címlapján vagy hátoldalán található szerencserejtvényeket.

Három jó megoldással öné lehet az egymillió forint, csak annyit kell tennie, hogy a magazinban található játékszelvényre ráírja a helyes megfejtéseket, és beküldi a megadott címre. 

Ne feledje: minden játékszelvény játékban van, így érdemes minél többet beküldenie, hogy tényleg öné lehessen az álomnyeremény, és csatlakozhasson a Bors-milliomosok táborához!

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek