Aktuális

Sólyi gyerekgyilkosság: sitten tartják a gyilkos apját

Bors

Létrehozva: 2020.03.17.

Forrás: Bors

Harminc, börtönben töltött nap után újabb két hónappal meghosszabbították a letartóztatását a sólyi gyerekgyilkosság miatt nem jogerősen elítélt fiatal apjának – értesült a Bors.

A Veszprémi Törvényszék sajtószóvivője kérdésünkre közölte: a bíróság döntését a bűnismétlés veszélye indokolta. Mint arról beszámoltunk, idősebb F. Ferencet azután állították elő, hogy a nyolcéves korában kegyetlenül meggyilkolt Adrienn édesapja feljelentést tett ellene a rendőrségen. A szülő ugyanis a Bors cikkéhez hozzászólva fe­nyegette meg többek között kivégzéssel, felgyújtással és mé­reg­injekcióval a halott kislány fi­vérét, miután az ítéletet követően a testvér azt nyilatkozta lapunknak, hogy a gyilkost a börtön kapujában fogja várni a szabaduláskor, hogy számon kérje őt.

– Örülök neki, hogy nem engedik vissza a társadalomba, így legalább nyugalmunk lesz még egy darabig – kommentálta a fejleményeket Horváth Győző, a gyermekek édesapja.

Dr. Szőllősi József, a fenyegető férfi kirendelt védője el­mondta: az első letartóztatás után még fellebbeztek, de a friss döntés kapcsán már nem. Információnk szerint a gyilkos édesanyja kiáll a gyermeke és a férje mellett is, rendszeresen beszél velük a börtönben.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek