Aktuális

80 csodás év Latabártól a Vasasig

L. B.

Létrehozva: 2020.04.04.

Rezsnák Miklós neves nótaénekesként a legnagyobbakkal állt egy színpadon, műsorvezetőként még Latabár Kálmánt is felkonferálta.

Forrás: Facebook

Várady Béláék idején focimeccseken volt műsorközlő, 15 évig a Vasas-pályán készített interjúkat a játékosokkal, de a többi között retorikatanárként és gasztronómiai újságíróként is megállta a helyét, nem mellékesen pedig művelődésszervezőként szintén dolgozott.

A költészet nagy kedvelője életében sok mindenbe belekóstolt, de a legnagyobb örömöt mindig a családja jelentette.

A testemen érzem, hogy megsuhintott az öregkor, de a lelkem még mindig fiatalos – büszkélkedett a Borsnak a korábban Magyar Ezüst Érdemkereszttel is kitüntetett nótaénekes, aki pénteken ünnepelte a 80. születésnapját.

Az örökifjú mára visszavett a lendületből, Pilisszentivánon él imádott feleségével. Egy éve nem vállal nagyobb fellépéseket, de egészen a koronavírus-járványig rendszeresen a pilisszentiváni nyugdíjasklubban szórakoztatta nótáival az ott élőket.

Nagy szívfájdalma viszont, hogy az önkéntes karantén miatt most nem találkozhat a fiával, Péterrel, a menyével, Enikővel és a két kisunokájával, Emmával és Leventével. Reméli, hamarosan véget ér a járvány, és valamikor még újra az NB I-ben láthatja szeretett csapatát, a Vasast.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek