Aktuális

Horror a karanténban: amíg édesanyja vásárolt, megerőszakolták és megölték a 13 éves kislányt – 18+

Bors

Létrehozva: 2020.04.10.

Brutális gyilkosság rázta meg a Mexikó északnyugati részén található Heroica Nogales városát: míg édesanyja elment bevásárolni a kijárási korlátozás alatt, addig betörtek a lakásba, és megerőszakolták, majd pedig megölték a mindössze 13 éves Ana Paolát. A rendőrséget a kislány külön élő apja értesítette, aki nem tudta elérni a lányát telefonon. Ő riasztotta az anyát is. Ekkor még azt hitték, a tinilány eltűnt – amikor az asszony azonban hazaért, már a hatóság emberei fogadták a helyszínen. 

Ana holttestére a hálószobában találtak rá. Jelenleg még nem tudni, ki volt az, aki betört a lakásba, rontotta meg, majd ölte meg a gyermeket – írja a Daily Star.

“Nincsenek szavak, amik leírnák az érzéseimet. Csak hálás akarok lenni, hogy a kislányom élhetett és ragyoghatott 13 évig a Földön, és mától az égben fog ragyogni és táncolni örökké” – írta Ana édesanyja a közösségi oldalán.

Mindeközben a Twitteren egyre terjed a #JusticiaParaAnaPaola (Igazságot Ana Paolának) tag, az emberek pedig követelik, hogy a hatóságok mielőbb kerítsék kézre a kegyetlen tettest.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek