Aktuális

Takaróba burkolta kórházban dolgozó lányát, hogy megölelhesse

Bors

Létrehozva: 2020.04.10.

A legtöbb regisztrált koronavírus-fertőzött jelenleg az Egyesült Államokban van: 465 750, ami 33 618-cal több, mint csütörtökön. Az egészségügyi dolgozók az egész országban erejükön felül teljesítenek, például a 28 éves ohioi Kelsey Kerr is 12 órás műszakokat teljesít súlyos betegek mellett. Nem csoda, hogy a fiatal lány egyre elcsigázottabbá válik, ám édesanyja, Cheryl Norton egy furcsa, de hatásos módszert talált arra, hogy gyermekének némi energiát adjon.

A HEARTWARMING HUG: A mother in Ohio, Cheryl Norton has been social distancing from her daughter, Kelsey Kerr, an ICU...

Posted by Clinica Sierra Vista on Thursday, April 9, 2020

– Csak szerettem volna tudni, hogy minden rendben van vele, így amikor lehetőségem volt, hogy lássam őt, nem akartam ölelés nélkül hagyni. Mivel úgy gondoltam, valamilyen mód csak van erre, így ráterítettem egy takarót és azon keresztül néhány pillanatra magamhoz szorítottam. Látom a közösségi médiában, hogy az egészségügyben dolgozók az egész világon mennyit küzdenek és hogy egyre fáradtabbak, és nem akartam, hogy lányom esetleg azt érezze, magára maradt – mesélte a Good Morning Americának a 64 éves asszony.

– Annyira jó érzés volt. Mindig is sokat ölelgettük egymást, szokatlan is volt, hogy az utóbbi időben még az autóból sem szállhattunk ki, ha találkoztunk – mondta az ápolóként dolgozó lány a furcsa anyai ölelésről.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek