Aktuális

Teljesen megőrültek? Ezer ember verődött össze egy karantén-házibuliban

Bors

Létrehozva: 2020.04.27.

Úgy tűnik, nekik semmit nem jelent az a több mint 200 ezer elhunyt.

Sajnos minden egyes óvintézkedés velejárója, hogy akadnak olyanok, akik majd "jobban tudják", és tesznek a szabályokra. Így van ez a koronavírus-járvány alatt is. Na de hogy ezren csapassák egy házibuliban? Ezt senki sem gondolhatja komolyan! 

Mégis...

Beszámolók szerint ugyanis legalább ennyien gyűltek össze azon a chicagói illegális karanténbulin, amit a hétvégén tartottak, és amiről az egyik résztvevő tett fel a netre videót - sokkolva és kiakasztva szinte mindenkit, aki látta. A videón is tisztán látszik, hogy a vendégek (ki maszkban, ki anélkül) egymástól pár centire buliznak. Állítólag nem csak a lakás, de a kert is tele volt - így sikerült ezt a hatalmas embertömeget egy helyen tudni.

Chicago városában egyébként szigorú kijárási korlátozás van érvényben: az emberek csak a legindokoltabb esetben hagyhatják el az otthonukat, a tíz főnél nagyobb csoportosulások pedig tilosak május 30-ig.

Az Egyesült Államokban (hétfői adatok szerint) közel egymillió beteget regisztráltak, ami a világ azonosított koronavírus-fertőzöttjeinek a harmada. A halottak száma 55 ezer felett van az országban. A Chicagónak is otthont adó Illinois állam az USA negyedik legfertőzöttebb területe (44 ezer beteg).

(Via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek