Aktuális

Exatlon: Kiesett Herceg Alex

Bors

Létrehozva: 2020.05.09.

Forrás: TV2

A TV2 Exatlon Hungary vetélkedőjében péntek este véget ért a játék Herceg Alexnek. A pénteki párbajban a Kihívók küzdöttek meg egymással. A biztos párbajozó Alex volt, aki mellé Pap Dorci, Böjte Dave-et választotta. Alex csupán négy héttel ezelőtt érkezett a versenybe, az első hét után győzedelmeskedett Deres Ádámmal szemben, ám ezúttal gyengébbnek bizonyult, így távozott a műsorból.

– Nemrég érkeztem, sajnálom, hogy ebben csak ennyi volt. Nyilván ennyire közel a játék végéhez már senki sem szeretne kiesni. Engem elsősorban maga a verseny szeretete motivált, nem a pénznyeremény. Gyerekkorom óta szeretem megmérettetni magam, akkoriban minden alkalmat megragadtam, ez mára már kizárólag a sportra irányul. Életre szóló élmény volt az Exatlon, amiből sokat tanultam. A párbaj előtt kettős érzések kavarogtak bennem, hiszen boldog vagyok, hogy itt lehettem, de szomorú vagyok, hogy pár hét alatt véget is ért ez a kaland – mondta el Borsnak Herceg Alex. 

Hétfőtől megváltozik az Exatlon. Péntek este volt utoljára medál játék, amiben ezúttal Dave és Szabó Dorka győzedelmeskedett.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek