Aktuális

Szívszorító fotók: eltemették a 22 évesen elhunyt, amputált lábú gólkirályt

Bors

Létrehozva: 2020.05.18.

Végső nyugalomra helyezték a 22 évesen elhunyt Orsós Krisztiánt. Családtagjai könnyek közt búcsúztak a gólkirálytól, akinek halálát az a daganat idézte elő, ami miatt tavaly le kellett vági az egyik lábát.

Utolsó útjára kísérték Orsós Krisztiánt, akit a lökösházi gólkirályként ismert meg az egész ország tavaly, amikor amputálni kellett az egyik lábát. A 2017/18-as szezonban 95 gólt lőtt fiatal focistának ez volt az egyetlen esélye az életben maradásra, lábában ugyanis daganatot találtak, amelyről később az is kiderült, hogy áttétveszélyes. Szervezete azonban nem bírta volna a kemoterápiás kezelést.

A 22 éves Krisztián az elmúlt hónapokban élet-halál harcot vívott a gyilkos kórral, hogy fel tudja nevelni a kislányát, Lilient.

A gyermek egyéves születésnapját még együtt ünnepelték, majd pár nappal később a fiatal apukát kínzó fájdalmakkal vitték be a kórházba, másnap pedig elhunyt. Kiderült, az MLSZ egy ház megvásárlásával segítette a családot Eleken, ahol Krisztián szerelme, Netti fel tudja majd nevelni közös lányukat.

A Békés megyei településen, a Román temetőben hétfőn délután helyezték végső nyugalomra a focistát, akinek tragédiája az egész országot megrázta.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek