Aktuális

Vidéken újra lehet fagyizni, kávézni, sütizni - Az árak maradtak a helyükön

Bors

Létrehozva: 2020.05.06.

Vidéken újra látogathatóak egyebek mellett az éttermek, cukrászdák is. A vendéglátósok szerencsére nem terveznek áremelést, hiszen nem céljuk elriasztani a régi és az új vendégeket sem. 

Forrás: Ripost

Áremelésről szó sincs!

A Zsuzsi Presszó is újra fogadja a vendégeket Sukorón, ahol a helyiek szerint itt egy finom sör mellett remekül el lehet beszélgetni az időt. 

- Pont március elején vettük át a férjemmel a presszót, és mindjárt be is zárhattuk - meséli Deme Tünde a Ripostnak.

- Mindjárt ételkiszállításba kezdtünk, és a helyiek megszerették a menünket, ez a szerencsénk. Most ismét nyitva vagyunk reggel 10-től este 10-ig. Eszünkben sincs árat emelni, örülünk, hogy ismét jönnek a vendégek!

- Alig vártuk, hogy kimozdulhassunk, jó érzés újra leülni a presszó teraszán egy sör mellé és kitárgyalni a világ dolgait – meséli Huszár Kálmán. - Rendes, hogy nem élnek ezzel vissza az árakat illetően, minden ugyanannyiba kerül, mint március elején, csak most be nem mehetünk. De minek is, mikor sokkal jobb itt kint!

A lényeg, hogy legyen vendég

A Gárdonyban található Zebra fagyizó is újra várja a vendégeket. Kocsis Emese egy fagyi és egy finom fekete mellett mesélt a Ripostnak:

- Nincs az a nyüzsgés, ami más évben ebben az időben. Hiányoznak a turisták, de örülünk is kicsit, hogy nincs tömeg – meséli az nő.

- Hiányzott már, hogy kiülhessünk kicsit, a gyerekek is igénylik. Külön öröm, hogy nem változtak az árak, pedig tudom, hogy a járvány miatt vannak veszteségeik a vendéglátósoknak. 

Kóti Zoltánné Enikő és a férje az alapanyagok árának emelkedése ellenére sem drágította a finomságait.

- Most örülünk, ha jönnek, ez a fontos – mesélte a Ripost-nak Enikő. - Március 15-én nyitottunk, de nemsokára be is zárhattunk. Egyelőre mindenki tart még a vírustól, pedig nem győzünk fertőtleníteni, maszkot, kesztyűt viselünk. Reméljük, visszatérnek a vendégek mielőbb!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek