Aktuális

Ezt nem akarja látni: így készül valójában az ínycsiklandó gyorséttermi mártás – gyomorforgató videó

Bors

Létrehozva: 2020.10.07.

Talán nincs is olyan ember, aki időnként ne csábulna el valamelyik gyorsétteremlánc éttermében egy jó műanyagízű hamburgerre vagy egyéb nyalánkságra, ugyanakkor szörnyű belegondolni, hogy ezek az ételek valójában miből és legfőképp hogyan készülhetnek.

A világszerte népszerű KFC egyik nagy-britanniai alkalmazottja TikTok-oldalán mutatta meg, hogyan is készül a vendégek által annyira kedvelt, csirkehúshoz felszolgált mártásuk. Bár ne tette volna!

@cheddar4.7

KFC GRAVY ##kfc ##foryoupage ##foryou ##for ##gravy ##food ##work ##fast ##mcdonalds ##firedsoon ##tasty ##uk ##usa ##asia

♬ The Chicken Wing Beat - Ricky Desktop

A cheddar4.7 nevű felhasználó először megmutat egy nagy tálat, aminek az alján egy emberi fekáliára emlékeztető, barna, csomós  massza található.

Ez az a csirkehúsaprólék, ami sütés közben esik le a húsról, és amit aztán hűtőbe tesznek, hogy később mártás készüljön belőle.

Ez is érdekelheti!

Csúnyán kiosztja otthon ügyeskedő követőit a KFC – fotók

A cég nem győzött elnézést kérni, undorító, mit talált egy anyuka a KFC-s csirkében

Undorító, mi került elő a gyorséttermi rántott csirkéből - fotók

Ezt nem akarja látni: kukacot talált a gyorséttermi krumpliban a terhes lány

A húspépre aztán rengeteg víz, majd jó adag azonosítatlan fehér por kerül, és az egész kotyvalék megy 18 percre a mikrohullámű sütőbe. Ezután egy újabb keverés és mikrózás következett, a „tálalás” előtt a löttyöt pedig egy háló segítségével átszűrte, és végül kis műanyag poharakba öntötte.

Jó étvágyat?!

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek