Aktuális

Hős apa! Kivetette magát a negyedikről, hogy aztán egyesével elkapja az égő házból kiugró gyerekeit

Bors

Létrehozva: 2020.10.26.

A negyedik emeletről kiugorva mentette gyermekei életét egy hős apuka. Az egész család aludt, amikor az éjszaka közepén a lakásukban feltörtek a lángok.

A 32 éves Colin Walker arra ébredt, hogy lángokban áll a lakásuk, és mindent beborít a füst. Erről most a férfi testvére, Robert mesélt részleteket.

Colin azt mondta, hatalmas lángokat látott, amikor kinyitotta a szoba ajtaját, mintha tűzijátékot lőttek volna az arcába. A füsttől semmit nem lehetett már látni. A testvérem kivetette magát az ablakon, a család pedig utána ugrott

– idézi a DailyStar a hős apuka testvérét.

A férfi párjával, Michelle Colemannel és négy gyermekükkel – a 13 éves Erinnel, a 9 éves Kaidennel, a 6 éves Carlyval és az egyéves Flynnel – volt otthon, amikor a szörnyűség történt.

Annak ellenére, hogy megsérült az ugrásban, menteni kezdte a családját. Amikor a testvérem elkapta az egyéves Flynnt, a fiú lepattant róla, és eltört a lába – mesélte a nagybácsi. Hozzátette, a kis Erin szintén a lábát törte a menekülés közben, míg a gyerekek édesanyjának a karja tört el.

Az otthon nélkül maradt családnak most az interneten keresztül gyűjtést szerveztek.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek