Aktuális

Két méterről lövöldözött a tatabányai párra a motoros ámokfutó

Bors

Létrehozva: 2020.10.25.

Korábbi vitájukat akarta lerendezni, ezért motorral üldözte haragosait egy elborult agyú férfi Tatabányán. Ez nem volt elég neki, üldözés közben ugyanis még rájuk is lőtt.

Forrás: Pexels.com

A férfi és a barátnője még áprilisban sétálgattak Tatabányán, amikor a semmiből felbukkant mögöttük egyik ismerősük egy motorral.

Azonban azt még nem sejtették, hogy a férfi leszámolásra érkezett,

a férfi ugyanis egy korábbi nézeteltérést miatt akarta őket megleckéztetni: először a gyanútlan pár mögött a járdára hajtott, majd fegyvert rántott, és a - engedély nélkül tartott - gáz-riasztó fegyverével rájuk lőtt, méghozzá alig két méterről. 

A halálra vált páros menekülőre fogta, ordítva rohantak a motoros elől a másik oldalra, de hiába: az elborult haver oda is követte őket, nem hagyott fel az üldözéssel, és a járdán, árkon-bokron keresztül rongyolt utánuk, miközben megint rájuk lőtt. 

Szerencsére senki nem sérült meg az eset során, azonban a férfinek - akiről kiderült, hogy egyébként többszörösen visszaeső - kedden a bíróság előtt kell felelnie tetteiért. Ha előkészítő tárgyalásán beismeri a bűnösségét, akkor egy év és 10 hónapnyi büntetéssel megúszhatja. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek