Aktuális

Munkával ünnepelt Stohl Luca

Bors

Létrehozva: 2020.10.17.

Rengeteg munkája miatt mindössze egy csendes családi vacsorára volt ideje az elfoglalt műsorvezetőnek. Stohl Luca a 28. születésnapját ünnepelné, ha lenne rá ideje.

A táncos-műsorvezetőnő csütörtökön töltötte be a 28. életévét, de míg más huszonévesek nagy bulival ünnepelnek, addig Luca csak csendes köszöntést kapott. A TV2-n futó Innovátor című magazinműsor házigazdájának ugyanis nincs ideje az ünneplésre, rengeteget dolgozott az elmúlt időszakban, és dolgozik most is. Érthető, hogy a kevés szabad­idejében inkább pihen egy keveset, a háta közepére sem kívánja a hangos társasági eseményeket.

– A születésnapomat munkával töltöm, de ez nem panasz, csupán tényközlés.

– Nagyon szeretem, hogy ilyen sok feladatom van, másra mostanában nem is tudok koncentrálni. A születésnapomra éppen ezért nem is szerveztem bulit, egy csendes vacsorán köszöntött fel a családom, ahol olyan sok szeretetet kaptam, hogy az sokáig feltölt majd – mondja Stohl Luca a Borsnak.

Lucára termesztésen az édesapja, Stohl András is nagyon büszke, aki megható szavakkal köszöntötte fel a lányát: „Isten éltessen nagyon sokáig boldogságban, szerelemben, sikerekben! Minden kívánságod váljon valóra! Boldog születésnapot! Hihetetlenül büszke apuka vagyok!”

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek