Aktuális

A nap legszomorúbb videója: orosz katonák lőtték agyon az ételt kereső anyamedvét és kis bocsát

Bors

Létrehozva: 2020.11.10.

Hidegvérrel lőttek ki orosz katonák egy ételt kereső anyamedvét és kisbocsát. A lövésről még videót is készítettek, ahol hallható, ahogyan a vadászok a tetemek fölött nevetgélnek.

Forrás: YouTube

Az eset a kamcsatkai Rybachy faluban történt, ahol a Csendes-óceáni orosz flotta egyik tengeralattjárója állomásozott éppen. A láthatóan csontig soványodott anyamedve és a bocsa akkor már napok óta kóboroltak a faluban, mikor aztán végső kétségbeesésükben felmásztak a tenegeralattjáróra.

Ez is érdekelheti

Hűtőtáskát lopott a kirándulóktól egy pimasz medve – videóval

Autóval üldözték a miskolci macit – mit tegyen, ha Ön is találkozik vele? Videó

Éhes fekete medve rontott az emberekkel teli étterembe, még a vécébe is bement, hogy teletömje a hasát - Videó

A katonák nem haboztak és nem is kegyelmeztek, azonnal szóltak két társuknak, akikkel kilövették az anyát és kölykét is. A vadászok az esetről nemhogy videót készítettek, de hallható, ahogyan a felvételen hidegvérrel beszélik meg a lövést, majd pedig nevetgélnek és poénkodnak is.

Két lövés, és a medvebocs meghalt, de a másik még életben van, rosszul lősz - mondja az egyik katona viccelődve a másiknak. Miután a videó nyilvánosságra került, a társaság magyarázkodásra kényszerült, állításuk szerint azért kérték az állatok kilövését, mert az anyamedve már nagyon sovány és gyenge volt, ezen kívül korábban megsérült, a bocs pedig az anya nélkül agresszív lett volna - írta a Meduza.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek