Aktuális

Szétszedik egyszer használt fehérneműiért a kvantumfizika szakos egyetemistát – százezreket keres egy bugyival – 18+ fotó

Bors

Létrehozva: 2020.12.08.

A 30 éves kvantumfizika szakos Mel Brown használt fehérneműinek árulásával tesz szert nem kevés plusz bevételre. A fiatal egyetemista maga sem hitte volna, hogy egyesek képesek akár 240 ezer forintnyi összeget is kifizetni egy egyszer hordott nylon harisnyáért vagy tangabugyiért. 

Az egész egy ártatlan internetes eladással kezdődött, amikor egy egyszer használt halloween-i kosztümön szeretett volna túladni. Az áru láttán többen is érdeklődtek tőle használt kesztyű és intimebb ruhadarabok után. Brown eleinte furcsállotta a kéréseket, de végül beadta a derekát potenciális vevői igényeinek, így ma már alig van olyan fehérneműje, amit kettőnél többször visel. 

– Van aki azt kéri, menjek el kocogni bennük mielőtt postára adnám őket, másoknak egészen extra kívánságai vannak, például harisnyában tapossak szét egy tál gyümölcsöt – mesélte Brown akinek mára annyi vevője akadt, hogy a legtöbb fehérneműje nem marad nála az első használat utáni mosásig sem. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek