Aktuális

Videók: Földrengés volt érezhető az ország több pontján

Bors

Létrehozva: 2020.12.29.

Földrengés volt érezhető kedd délután az ország számos pontján, erről többen is a közösségi oldalakon számoltak be, ahol videókat is megosztottak.

Földrengés!!

Közzétette: DrVáczi Ilona – 2020. december 29., kedd

Földrengés

Közzétette: Dávid Ignácz – 2020. december 29., kedd

először vas megyéből, majd az ország több pontjáról, köztük budapestről is érkeztek olyan információk, hogy földrengés volt érezhető.

Mint ismert, hétfőn reggel 5,2-es erősségű földrengés rázta meg Horvátország középső részét. Ma pedig ott egy 6,3-as erősségű földrengést mértek 11 óra után.

Újabb nagy földrengés Horvátországban! M=6,4!Egyenlőre nehezen elérhető a seismology.hu oldal a túlterheltség miatt!...

Közzétette: ELKH CSFK GGI Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium – 2020. december 29., kedd

Az Időkép azt írja, Pécsett berengett az egyik áruház, mindenkit kiküldtek. Egy a 11. kerületben lakó kollégájuk pedig a 7. emeleten érezte a rengést, elmondása szerint ilyet még nem tapasztalt, szó szerint kilengett az épület.

De a főváros több pontjáról, a 2., a 3. és a 13. kerületből is kaptunk olyan információkat, hogy földrengés volt érezhető. Volt, ahol a lámpa lengett ki, máshol a karácsonyfáról hullottak le a díszek.

Az MTI azt írja, a földrengést lehetett érezni egyebek mellett Budapesten, Érden, Veszprémben, a Balatonnál, Nagykanizsán és Pécsen is.

Hozzáteszi, Horvátországban sérültjei is lehetnek a mai földrengésnek, amelynek epicentruma Zágrábtól 46 kilométerre, a közép-horvátországi Petrinja közelében volt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek