Aktuális

Eltűnt karcagi anya - mire hazaért a család, az ágyneműtartóba rejtette Marianna holttestét az exe – videó

Bors

Létrehozva: 2021.01.07.

Egyre több szörnyű részlet derül ki a kétgyermekes karcagi családanya meggyilkolásáról. Ezúttal az áldozat testvére nyilatkozott a Borsnak.

Mint arról az előző cikkeinkben beszámoltunk, B. Attila és Marianna 3 évig éltek albérletben Felsőlajoson, aztán Karcagra költöztek a 24 éves nő édesanyjához. B. Attila akkor költözött haza, amikor a nő végleg kiadta az útját december közepén, Attila ezért végzett szerelmével. Az áldozat édesanyjával és testvéreivel a gyilkosság helyszínén rekonstruáltuk az eseményeket.

Videónkban az áldozat édesanyja beszél.

– Egyszerre értünk a házhoz aznap teljesen véletlenül Attilával. A kisfiúval bementek a házba, én pedig elmentem vásárolni.

Másfél óra múlva értem vissza, de addigra a nővérem már nem volt sehol. Attila annyit mondott, hogy elment valahova. Azóta már tudom, hogy az ágyneműtartóban feküdt a holtteste.

Pedig még a szobába is bementem a sminkjéért, Attila pedig nagyon zavartan viselkedett, remegett és csőlátása is volt, de azt gondoltam, hogy csak a szakítás viselte meg ennyire. Ha egy kicsivel hamarabb érek vissza, lehet, hogy velem is végez – mesélte a Borsnak a húszéves Dorina.

Ez is érdekelheti!

Fiatal édesanya tűnt el Karcagon - Mariannát két kisfia várja haza karácsonyra - fotó

Exével kávézott, majd lefürdött és elment otthonról – azóta semmit sem tudnak a kétgyermekes Mariannáról

Eltűnt karcagi édesanya: a Dunába dobta Marianna holttestét az exe

A három és hétéves gyermekek közben egy másik szobában tartózkodtak. A nagyobbik állítólag „dübögést” hallott, de másról nem tudott beszámolni. A férfi a család elmondása szerint egészen délután kettőig még ott tartózkodott, ezalatt mindent pontosan eltervezhetett. A hétéves Ruben annyit mondott, hogy a nevelőapja akkor azt közölte vele: „most két szív összetört”.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek