Aktuális

Eltűnt karcagi édesanya: Lánya gyilkosának védelmére kelt Éva - Videó

Bors

Létrehozva: 2021.01.10.

Példamutatóan viseli elviselhetetlen fájdalmát a Karcagon megölt Marianna édesanyja. Vádaskodás helyett azt kéri az emberektől, ne írogassanak gyalázkodó üzeneteket lánya gyilkosának közösségi oldalára.

Habár 17 napnyi szörnyű bizonytalanság után kiderült Kiss Marianna családja számára, hogy a 24 éves nőt a volt párja gyilkolta meg és tüntette el még december 22-én, az áldozat édesanyja mégsem ítélkezik a gyilkos felett. Pedig valószínűleg a Dunába dobta Marianna holttestét az exe.

„Kérek minden embert, hogy hagyják békén a lányom volt barátját és annak a családját. Amíg mi, akinek a lánya, testvére volt, nem bántjuk sem a volt barátját, sem pedig annak a családját, addig senki másnak nincs joga hozzá. Kérem az összes embert bízza Istenre a dolgot, majd ő rendezi a sorait. Ne szidjátok, ne írjatok a képeik alá. Az ő családja nem tehet semmiről!” – írta a Facebookon Lázók Éva, a meggyilkolt Marianna édesanyja.

Mint a Borsnak B. Attila testvére is megerősítette, rengetegen támadják őt és az édesanyját az interneten a családtagjuk tette miatt, de ők ezért nem vállalhatnak felelősséget. Hozzátette: borzasztóan sajnálják a történteket és mélyen együttéreznek a 24 éves nő hozzátartozóival. Marianna és Attila közös gyermeke még csak három éves, de egy csapásra örökre elveszítette az anyukáját és az apukáját is hosszú időre.

– A szakításuk után a kisfiúval költözött haza Felsőlajosra a szüleink házába, de természetesen beleegyezünk abba, hogy Vendel visszakerüljön Marianna édesanyjáékhoz. Azt szeretnénk, ami neki a legjobb. Ott élt korábban majdnem egy évig, őket sokkal jobban ismeri – nyilatkozta lapunknak Mirella, a gyilkossággal gyanúsított 38 éves férfi testvére.

Mint arról beszámoltunk, B. Attila azért ment az ünnepek előtt Karcagra, hogy megpróbáljon kibékülni a „szerelmével”. Információink szerint a veszekedés verekedésbe torkollott, amely során a férfi egy hirtelen mozdulattal átkarolta a nő nyakát és nagy erővel a mellkasára szorította a fejét, a szorításból pedig csak akkor engedett, amikor már azt észlelte, hogy a gyermekének az anyja eszméletét vesztette. A gyilkosság előtti napon Marianna testvérének megüzente: nem akarja megölni a nőt, ezért akkor menne át, amikor az édesanyjuk is otthon lesz. A Szolnoki Törvényszék közleménye szerint a férfi a tettéért maximum 15 év börtönt kaphat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek