Aktuális

Kigyulladt egy lakás Köbányán – az egyik lakó életét vesztette

Bors

Létrehozva: 2021.01.07.

Kigyulladt egy kőbányai panelház 9. emeleti lakása csütörtökön délelőtt. Most kiderült: egy életveszélyes sérültje van a tűzesetnek.

Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy nő, miután kigyulladt egy kőbányai társasház 9. emeleti lakása – közölték a mentők és a katasztrófavédelem csütörtökön az MTI-vel.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta, a X. kerületi Kővágó utca egyik társasházában gyulladt ki az egyik lakás nagyszobája. A tüzet megfékezték, és – még a tűzoltók kiérkezése előtt – egy nőt hoztak ki a lakásból. Mivel a nő nem volt szállítható állapotban, ezért egy speciális tűzoltószerrel hozták le a magasból.

– A lángok nem terjedtek át másik lakásra – tette hozzá.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője elmondta, az első információk szerint négy mentőegységük van a helyszínen; az életveszélyesen megsérült nő ellátása folyamatban van. Ugyanakkor több embert is vizsgálnak füstmérgezés gyanúja miatt – tette hozzá.

Frissítés:

A helyszínen meghalt az a nő, aki korábban életveszélyesen megsérült, miután kigyulladt egy kőbányai társasház 9. emeleti lakása - közölte az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője csütörtökön az MTI-vel.

Győrfi Pál azt írta, a nő életéért hosszan küzdöttek, de nem lehetett megmenteni, a helyszínen elhunyt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek