Aktuális

Boldogan fotózta kisfiát és férjét: ekkor még nem tudta, hogy utoljára látta őket együtt

Bors

Létrehozva: 2021.02.01.

Forrás: GoFundMe

Taylia Crawnak fogalma sem volt arról, hogy egy egyszerű nyári strandolás életük legszörnyűbb élményével fogja megajándékozni, egy olyan tragédiával, amit egész életükben kénytelenek lesznek magával cipelni.

A fiatal ausztrál nő és férje, Duncan nemrég kétéves kisfiukkal, Levi-jal látogatta meg a tengert Port MacDonnelnél, és miközben a kisfiú a sekély vízben játszott, anyukája a parton napozott, apukája pedig búvárkodott. Taylia egy ihletett pillanatban még meg is örökítette az önfeledten játszó kisfiát és a háttérben a víz alatti világot kémlelő párját.

Azt azonban nem sejtette, hogy ez lesz az utolsó fotó, amin a család együtt volt.

Délután öt óra után néhány perccel ugyanis Duncan Craw a vízben rosszul lett és egyelőre még tisztázatlan okokból azonnal elhunyt. Néhány pillanattal később pedig a férfi élettelen testét egy éppen arra úszó nagy fehér cápa tépte darabokra.

Duncant órákkal később tudták azonosítani, és a búvárruhájának egyes részeit is megtalálták a cápatámadás helyszínén, írja a Daily Star. A gyászoló özvegy a férje halála után közösségi adománygyűjtésbe kezdett a temetés költségeinek fedezéséhez, illetve Levi további életének biztosításához.

Talán soha nem fogjuk tudni biztosan, de a jelenlegi bizonyítékok alapján Duncan keringése jóval a cápa megérkezése előtt összeomlott. Egyedül az nyugtat minket, hogy békében hunyt el a vízben.

– írta az oldalon Taylia, aki férjébe és gyermeke apjába egészen tinikorában szeretett bele és úgy tervezték, hogy együtt is öregednek meg.

Levi tudja, hogy az apukája a mennyországban van és szeretnénk, ha örökké emlékezne rá, hogy Duncan mennyire szerette is őt.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek