Aktuális

Encsi horror: sprével megvakította, aztán bozótvágóval kaszabolta szét ismerőse arcát és hátát egy férfi

Bors

Létrehozva: 2021.02.01.

A férfi még menekülés közben is a bozótvágóval csépelte az áldozatát.

Bár a két férfi már korábbról ismerte egymást, de viszonyuk nem volt éppen barátinak mondható, leginkább utálták egymást. Nem meglepő ezért, hogy amikor a napokban összefutottak az encsi utcán, rögtön vitatkozni kezdtek, egyikük azonban hamarosan nem elégedett meg a verbális csatával: előkapott egy sprét, amivel először hirtelen belefújt a meglepett vitapartner szemeibe, majd a vakon tántorgó férfit egy bozótvágóval kezdte csépelni. 

Vergődő áldozata hamarosan a földre került, nem csoda, ugyanis nemcsak a hátára, hanem az arcába is kapott a hatalmas machetével. A másik még ekkor sem hagyta abba, folyamatosan záporoztak az életveszélyes ütések. Valahogyan azonban a férfinek mégis sikerült talpra állnia, és megpróbált elmenekülni, de támadója utolérte, és mégegyet rácsapott a bozótvágóval

A zsaruk és a mentők is a helyszínre siettek, akik ellátták a súlyosan sérült férfit, míg a másikat a rendőrök fogták el. Mivel az ügyészség attól tart, hogy a férfi esetleg újra bűnbe esik, vagy megpróbál menekülni, letartóztatták.Tettéért akár 4 év börtönt is kaphat. 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek