Aktuális

Randipartnere előtt végezte ki volt barátnőjét a féltékeny ex

Bors

Létrehozva: 2021.02.04.

A 28 éves Cristina Ortiz-Lozanonak hosszú küzdelem árán sikerült csak kilépnie egy borzalmas és bántalmazó kapcsolatból. A gyönyörű nő olyannyira felépült lelki sebeiből, hogy újra mert randizni, ezért regisztrált a Tinderre. Végül megismerkedett egy szimpatikus férfival, Vincente Breso-Bioscával, akivel találkoztak is a közeli pubban, ám nem sejtették, hogy a lány bántalmazó exe, Abdelaziz El Yechioui Ourzat is éppen azon a helyen szórakozik. 

Amikor a férfi meglátta volt barátnőjét egy másik férfival, mérhetetlen düh ragadta magával. Ortiz-Lozano szintén észrevette exét, és megkérte randipartnerét, hogy azonnal távozzanak a helyről. A lányt hazakísérte a férfi, de a nyomukban végig ott ólálkodott Ourzat is, akit addigra már gyilkos indulatok vezéreltek. 

Miután a lány bement a lakásába, a volt barátja utánarontott és azonnal rátámadt. A randipartner értesítette a hatóságokat, de bevallotta, abban a helyzetben nem tudta mit tegyen hirtelen. Csupán üvöltéseket és sikolyokat hallott amíg odakint telefonált a rendőröknek. Amikor a lány után szaladt, az már a földön feküdt véresen. A szemtanú azt mondta a rendőröknek, hogy a Ortiz-Lozano szeme ugyan nyitva volt, de úgy hiszi, addigra már meghalt, mert nem mozgott, ráadásul nyakán hatalmas vágást látott. 

Ourzat azonban azt mondta a rendőröknek, hogy a szemtanú hazudik, valójában ő az áldozat. Az ő története szerint ugyanis éppen a lány hívta őt be a lakásába azzal a szándékkal hogy meggyilkolja őt, és Ortiz-Lozano volt aki először szúrt, ő csak önvédelemből gyilkolt. 

A bíróság azonban nem hitt egy alkoholproblémákkal küzdő, közismerten agresszív férfinak, aki ellen korábban távol tartási végzést rendeltek el áldozata védelmében, így börtönre ítélték. 

(via)

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek