Aktuális

Utcáról fogadott be Róbert egy 70 éves hajléktalant, aki már meséket is olvas a gyerekeinek

Bors

Létrehozva: 2021.02.23.

Egy pécsi bolt mellett árult könyveket az a hajléktalan, aki a közösségi médiának köszönhetően pár nap alatt talált otthonra. A 70 éves bácsit egy pécsváradi férfi vette magához, aki a három gyermeke mellett már róla is gondoskodik.

Szívhez szóló fotót posztoltak pár napja Feri bácsiról. A 70 éves férfi Pécsett, egy uránvárosi bolt mellett üldögélt és könyveket árult. A bejegyzés pár óra alatt járta körbe az internetet, rengetegen írtak, hogy segítenének és munkát, szállást is adnának neki. A mosolygós hajléktalan végül hamar otthonra lelt, Pécsváradról jött érte Róbert írja a pecsaktual.hu.

Az uránvárosiak látásból ismerhetik Ferit. Jó időben a spárnál üldögél, általában könyveket árul, semmit sem konkrét...

Posted by Imre Domán on Tuesday, February 16, 2021

– Két napja hoztam haza Feri bácsit, aki nagyon hálás volt a meleg otthonért. Megfürdettem, adtam neki tiszta ruhát és enni, ami nagyon jól esett neki. Két nap alatt beilleszkedett és szép meséket is mond a gyerekeimnek. A poszt arról szólt, hogy munkát keres és mezőgazdasági szakközepet végzett egykor. Nekem van öt borjúm, jelenleg rájuk vigyáz, legelteti. De itt vagyok mellette és segítek neki mindenben – mondta a portálnak Róbert.

A cikk szerint Feri bácsi a baranyai Szellőn született. Dolgozott korábban Pécsváradon is, de aztán Angliába költözött munka reményében. Az élet azonban nem azt hozta neki ott, amire számított, így nemrég visszaköltözött Magyarországra.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek