Aktuális

„Ott folytattunk mindent, ahol abbahagytuk” – Több mint 40 év után találtak ismét egymásra a szerelmesek

Bors

Létrehozva: 2021.03.18.

Elképesztő történet: a férfinek haldokló felesége javasolta, hogy keresse fel élete egyik nagy szerelmét. A többi már történelem.

Nem mindennapi szerelmi történet Bob McLaren és DeeDee Zweibelé. A 69 évs skót férfi és a 72 éves amerikai asszony ma már Los Angelesben él mint férj és feleség, ám történetük sokkal korábban kezdődött és rengeteg vargabetűt is tartogatott, mielőtt egymás mellett kötöttek ki.

Posted by Bob McLaren on Wednesday, February 13, 2019

A kikötés azért is találó, mert Bob és DeeDee először 1974-ben találkoztak, miután mindketten ugyanazon az óceánjáró hajón dolgoztak. Bár kapcsolatuk romantikus szerelemmé alakult, DeeDee úgy döntött, nem akar Skóciába költözni a férfivel, ezért a páros útjai elváltak. Bob végül megházasodott és négy gyermeke született, ám 31 együtt töltött házasév után felesége leukémiában elhunyt. A férfi ezután újranősült, ám második feleségét, Jot is kénytelen volt eltemetni.

Ám második neje félt attól, hogy Bob a halála után szomorú lesz és teljesen magába fordul, ezért azt tanácsolta neki, hogy keresse fel DeeDee-t, akit mindig élete egyik nagy szerelemként emlegetett.

Bob pedig nem is volt rest, és ismét felvette a kapcsolatot a színésznővel. Az első találkozásuk 2016-ban pedig mágikus erejű volt, hiszen azonnal feléledtek az egymás iránt érzett mély érzelmeik, és ez a láng olyannyira ég, hogy a fiatalok tavaly márciusban össze is házasodtak, és egy életre terveznek a másik mellett.

Posted by Bob McLaren on Saturday, March 3, 2018

A második feleségem halála után rákerestem DeeDee-re, azonnal meg is ismertem. Ő persze engem nem, mert azt hitte, nem lehetek én az a Bob a Facebookon

– idézi a Daily Mail a férfit, akit a Skype-on folytatott beszélgetések után a személyes találkozó győzött meg arról, hogy mindent onnan folytattak DeeDee-vel, ahol még 1974-ben abbahagytak.

Posted by Bob McLaren on Sunday, January 7, 2018

Nagyon különös, nem számítottam rá, hogy ennyi idő után is ilyen erős lesz a kapcsolat közöttünk. És az sem volt kérdés, hogy hozzámegyek feleségül, hiszen a vízumgondok miatt ez volt az egyetlen módja, hogy együtt lehessünk – veszi át a szót férjétől az asszony, aki akkora erővel robbant be Bob életére, hogy a férfi hamar hátra is hagyta rokonságát és Nagy-Britanniából az Egyesült Államokba költözött.

Azóta pedig minden újra olyan, mintha a húszas éveikben lennének.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek