Aktuális

Weisz Fanni: Régi vágyam, hogy anya lehessek

Bors

Létrehozva: 2021.03.25.

Újra rátalált a szerelem Weisz Fannira, végre igazán nőnek érezheti magát.

Forrás: Instagram

Weisz Fannira nemrég újra rátalált a szerelem, adódik hát a kérdés, hogyan érzi magát az új kapcsolatában. Eddig a modell nem sokat beszélt a szerelméről, ám most megtört a jég, és a hot! magazin ma megjelent számával kivételt tett.

Boldog vagyok! Gergő egy odaadó, figyelmes társ, hasonló a gondolkodásunk, jókat beszélgetünk. Nagy tudású férfi, sokat tanulok tőle, és felnézek rá. Gyakorolja a jelnyelvet, és újra elkezdtem hordani a hallókészülékemet – előtte nem érdekelt, hogy hallok-e – árulta el a magazinban Fanni.

– Sokkal vagányabb, lazább lettem. Gergő mellett végre igazán nőnek érzem magam! Mindemellett neki is fontos a családja: van egy kislánya, és boldogsággal tölt el látni, hogy mennyire jó apa! – tette hozzá a modell, aki korábban sokszor nyilatkozta már, hogy szeretne fiatal anyuka lenni. Most, huszonnyolc évesen sem változott meg a véleménye minderről.

– Régi vágyam, hogy anya lehessek, de mindennek eljön az ideje. Maximum három gyereket szeretnék – magyarázta.

Weisz Fanni a friss hot!-ban hosszú interjúban vall – egy különleges képsorozat mellett –, többek között az édesanyjával való kapcsolatáról, a vágyairól és a karrierjéről! Keressék a lapot az újságárusoknál!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek