Aktuális

Borzasztó: Ártatlan fejfájásnak indult, mára ágyhoz kötve tölti napjait a fiatal nő

Bors

Létrehozva: 2021.04.05.

A fiatal nő munkáját, lakását és szerelmét is elveszítette a szörnyű betegség miatt.

Forrás: GoFundMe

Rendszeresen elájul, napokra kórházba kerül szörnyű betegsége miatt az az angol nő, aki elmondása szerint mostanra mindenét elveszítette. A 23 éves Lizzie Johnson korábban kidobóként dolgozott, együtt élt szerelmével angliai lakásában.

Volt házam, autóm, barátom és egy jó munkám. Most az egészségi állapotom miatt mindet elveszítettem, haza kellett költöznöm a szüleimhez

– írta Johnson GoFundMe-oldalán.

A nő krónikus migréntől szenved, aminek következtében rendszeresen törnek rá görcsös rohamok, emiatt pedig napokra kórházi kezelésre kényszerül. Rohamai olyan szövődményekkel járnak, ami miatt Johnson ágyhoz kötve, kábultan, kiszáradás veszélyével várja a javulást.

Kozmetikai beavatkozással jártak a végére

Már öt éve annak, hogy az első tünetek jelentkeztek, azonban csak nemrég találtak lehetséges gyógymódot a problémára. Johnson egy migrénspecialista segítségével egyedi kezelési formát kapott, ám a végső megoldásnak komoly ára van.

Posted by Lizzie Johnson on Saturday, December 8, 2018

A rohamok elképesztő fájdalommal járnak, ami a szakember szerint az idegeket körülvevő izmok összerándulása miatt keletkezik. Botox alkalmazásával ezek az izmok ellazulnak, és megszűnik a fájdalom – árulta el a beavatkozás részleteit a nő.

A nyolc hetes kezelés után kiderült: műtétre van szükség, ami után Johnson fejfájása teljes mértékben megszűnik. Az eljárást egy specialista végzi majd el Németországban, így a nőnek már csak a 8560 fontos, vagyis több mint 3 és fél millió forintos költségre kell gyűjtenie.

Csak újra a régi akarok lenni

– mondta Johnson, aki néhány hónapja már majdnem feladta a küzdelmet. Most úgy tűnik, problémája végleg megoldódhat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek