Aktuális

Összeszűrtem a levet a vőlegényem 61 éves apjával, most mindenki válik miattam, de megérte – vallotta a 25 éves lány

Bors

Létrehozva: 2021.04.24.

A 25 éves Mackenzie Yocum akkor kezdett viszonyt a 61 éves Jeff Scholl-al, miután a férfi fia eljegyezte őt. Azóta már fény is derült az afférra, amit természetesen óriási botrány követett.

Scholl-tól felesége válik, megcsalt fia látni sem akarja, Mackenzie szülei pedig kitagadták őket a családból. Azóta a párnak született egy kisfia aki most 5 hónapos, de az új családtag sem enyhített a rokonok szívébe mélyen belevésődő haragon. 

A fiatal lány ennek ellenére állítja: megérte felrúgni mindent és tönkretenni megannyi ember életét. Azt azonban kicsit bánja, hogy úgy ment bele a viszonyba, hogy vőlegényével – Scholl fiával – nem szakított előtte. 

A fiatal lány azzal védekezik, hogy van érzelmi megcsalás és fizikai megcsalás, az ő esetében pedig a kettő között hat hónap is eltelt.

Jeff azonban nagyon sajnálja, hogy gyermeke nem áll vele szóba azóta, ahogyan a többi családtag sem. Azonban bízik benne, hogy egy napon majd fia megbékél, és megérti miért hagyta ott menyasszonyáért az édesanyját. 

Mackenzie bevallotta, sokan bántják őket kapcsolatukért, de őt egyáltalán nem érdekli, ki mit gondol róluk. Az emberek úgy sem tudják, mi mindenen mentek keresztül ők ketten, így nem is érthetik, miért ragaszkodnak ennyire egymáshoz. 

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek