Aktuális

Vérfagyasztó: lelőtték kétéves kisfiukat, majd kitaláltak egy sztorit, hogy fedezzék magukat

Bors

Létrehozva: 2021.05.29.

Vádat emeltek a szülők ellen, miután kiderült: össze-vissza hazudoztak arról, hogy sérült meg a kisfiuk.

Jelenleg is kórházban fekszik és élet-halál közt lebeg az a kétéveskisfiú, akit egyre biztosabb, hogy szülei lőttek le.

Az észak-karolinai Lawndale városában élő 38 éves Lucentio Clark és a húszéves Tianna Jumper mindent megtett, hogy félrevezesse a rendőröket, miután kisgyermeküket, Ryquez Clarkot lőtt sérüléssel, kritikus állapotban szállították kórházba a mentők.

A szülők azt a mesét adták elő, hogy míg ők békésen ténykedtek otthonukban, egy banda lövöldözött az utcán, és egy eltévedt, lakásukba berepülő golyó okozta fiuk sérülését. A rendőröknek azonban már a helyszínen gyanús lett az egész történet, amit a bizonyítékok sem akartak alátámasztani, bárhonnan is nézték őket.

Mint kiderült: semmilyen utcai lövöldözés nem volt. Maga az apa lőtt rá a fiára, majd ezt követően az anyával együtt próbálták összehozni a hazugságot – melynek keretén belül kimentek a ház elé, és belelőttek egyet az otthonukba – számolt be az esetről a CrimeOnline.

Lucentio Clarkot a gyermek megsebesítésével vádolják, emellett, mivel volt elítéltként nem tarthatna pisztolyt, tiltott fegyverbirtoklásért is kell felelnie, míg Tianna Jumper a hatóságok félrevezetése miatt állhat bíróság elé.

A rendőrség úgy véli: a gyermek sérülését okozó lövés véletlenül dördült el.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek