Aktuális

Beteges közelség: egymás szexvideóit is megnézi az anya-lánya páros

Bors

Létrehozva: 2021.06.03.

Van, amikor a közelség átmegy túlzott közelségbe. Ez kétségtelenül ilyen szituáció.

Nem igazán érti az anya-lánya páros, hogy mások szerint miért zavarbaejtő az, ha egymás előtt vetkőznek meztelenre, egymás bikinivonalát gyantázzák – vagy épp megnézik egymás házi szexvideóit.

A Jacksonville-ben élő 44 éves Karla McCoy és lánya, Rykia Lewis annyi időt tölt együtt, amennyit csak lehet. Együtt főznek, együtt néznek filmeket, együtt vásárolgatnak. Mindezzel nem is lenne semmi baj – ám életük olyan pillanatait és részleteit is megosztják egymással, ami sokakból rosszallást vált ki.

A páros a TLC csatorna sMothered című műsorában például bemutatta, miként mutatkoznak egymás előtt alul semmiben, hogy segítsenek egymás intim zónáját szőrteleníteni, de azt is bevallották:

bizony szexelni is látták már jó párszor a másikat – méghozzá felvételen.

A páros ugyanis nem elég, hogy házi pornót forgat aktuális párukkal, de ezeket a videókat meg is mutatják egymásnak. Néha a párjuk tudtával, néha anélkül...

– Egyszer volt egy különleges valaki az életemben, aki tudta, hogy megosztottam a videót az anyámmal, és azt mondta, hogy "Ti betegek vagytok" – emlékezett vissza Rykia egy korábbi esetre, hozzátéve: szerinte – és anyja szerint – ebben nincs semmi gáz. Hát, ők tudják...

Túl közel, túl sok

Persze nem ők az egyedüli rokoni páros, akik bizony túlságosan közel élik az életüket egymáshoz. Korábban már írtunk arról a testvérpárról, akik egyszerre, egyazon vécécsészét használták, de az az ikerpár is igen meredek, akik ahogy betöltötték a 18-at, együtt kezdtek el vetkőzni a neten.

(Via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek