Aktuális

Öngyilkos lett a diáklány, miután közölték vele: senki sem hiszi el, hogy megerőszakolták

Bors

Létrehozva: 2021.06.28.

Miután megerőszakolták, semmilyen segítséget nem kapott a korábban mosolygós, életvidám lány. Végül nem látott más kiutat, csak a végsőt...

Jelenleg is vizsgálják a hatóságok annak a 25 éves egyetemistának a halálát, aki 2020 szeptemberében döntött úgy: túladagolja magát édesanyja rákgyógyszerével. A Sussexi Egyetemre járó Josie Jolley holttestére barátai találtak rá.

Noha most is zajlanak a meghallgatások, sajnos sok jel mutat arra, hogy a korábban okos, élénk, vidám lányként jellemzett Josie képtelen volt feldolgozni, hogy 2019 decemberében megerőszakolták, a rendőrség viszont közölte vele: úgysem hinne neki az esküdtszék, ha bíróság elé kerülne az ügy.

A brit lány tavaly januárban jelentette a nemi erőszakot, a rendőrség azonban azzal szembesítette: gyakorlatilag az ő szava áll a férfi szavával szemben. Ráadásul egy térfigyelő kamera korábban felvette őket, amint kéz a kézben sétálnak. Josie hiába mondta, hogy első randijuk volt, és noha egy masszázsba beleegyezett, amikor közölte a sráccal, hogy szex nem lesz, az leteperte és megerőszakolta. A megvádolt férfi persze azt mondta a rendőröknek: a nő hazudik, a szex pedig beleegyezéses volt.

Ezt követően a fiatal nő általános hangulata egyre romlott, depresszióba süllyedt – ugyanakkor az egyetem által felajánlott konzultációkat visszautasította. Augusztusban már megpróbálta eldobni az életét, ami után újabb konzultációkat ajánlottak fel neki, ő azonban ezt és a gyógyszeres segítséget is visszautasította – írja a The Argus oldala.

Talán abban reménykedett, megbirkózik maga a történtekkel... Végül szeptember 8-án halálos adag gyógyszert vett magához.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek