Aktuális

Kórházból tűnt el a szúrós tekintetű Attila: a rendőrség is keresi - Fotó

Bors

Létrehozva: 2021.07.05.

A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Forrás: police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság körözi az ismeretlen helyen tartózkodó Végh Attila Zoltánt. A bejelentés szerint a 31 éves beloianniszi férfi 2021. június 30-án a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházból ismeretlen helyre távozott, és azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Végh Attila Zoltán 191 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna szemű, rövidre nyírt, barna hajú. Bal kézfején és karján, továbbá bal lábszárán fekete nonfiguratív tetoválás van. Ruházata feltehetően katonai terepmintás hosszú nadrág és felső, fekete málhazsák lehet nála.

Segítsen megtalálni!

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Végh Attila Zoltánt felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510 telefonszámot, vagy akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek