Aktuális

Döntsd el, melyik testvéremet végezzem ki! – ordította anyjának a begőzölt férfi

Bors

Létrehozva: 2021.07.03.

Most hozott döntést a bíróság annak a férfinak az ügyében, aki azzal fenyegetőzött a saját anyjának, hogy megöli őt és a testvéreit is.

Forrás: Shutterstock

Viszonylag enyhe büntetéssel megúszta az a brit férfi, aki nagymamája hagyatékának elosztása közben annyira berágott a saját családjára, hogy több fenyegető üzenetet is hagyott nekik. Volt, hogy azzal fenyegetőzött, megöli az anyját, máskor arra szólította fel az asszonyt:

döntsön, hogy a testvérei közül melyikkel végezzen.

A 39 éves Benn Merryweather a bíróságon azzal magyarázta tettét: mind anyja, mind az apja nagyon kegyetlenül bánt vele gyermekkorában, ami miatt szorongás és depresszió alakult ki nála, valamit az alkohollal is meggyűlt a baja. Mint mondta: valójában szeretett nagymamája volt az, aki felnevelte, épp ezért dühödött fel ennyire, amikor összevesztek az örökség elosztásán.

A bíróság végül úgy látta, hogy az a 21 hét, amit Merryweather előzetesben töltött, épp elegendő büntetés volt, főleg annak fényében, hogy beismerte tettét és megbánást tanúsított, így nem küldték vissza a rácsok mögé, csak 24 hónap közmunkával egybekötött rehabilitációra kötelezték – számolt be az esetről a Daily Mail oldala.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek