Aktuális

Egy hétig csak piált Thaiföldön a haverjaival, majd viszketett a bőre: elképesztő, mit találtak a fiatal katonánál

Bors

Létrehozva: 2021.08.20.

Pokoli véget ért a három hetes nyaralás.

Forrás: Northfoto

A kellemesnél is kellemesebb hetet töltött 2019-ben a haverjaival Thaiföldön a staffordshire-i Andrew Frost, aki persze rengeteget piált és bulizott ez idő alatt.

Nem is nagyon volt meglepődve azon, hogy folyamatosan viszket a bőre, állandóan fáradt, aggódni is csak akkor kezdett, amikor néhány órával az után, hogy Angliában leszállt a repülőről, elájult.

Azt hitte, nagyon-nagyon másnapos

Ugyan szentül hitte, hogy csak a másnaposságtól és az egyhetes masszív alkoholizálástól van rosszul, felkereste a háziorvosát, aki antihisztaminokat adott neki, arra gyanakodva a viszketésből, hogy allergiás.

A katona baja azonban sokkal súlyosabb volt, mint azt bárki is gondolta elsőre. Pár nap múlva Andrew újra összeesett a fürdőszobában, az ekkor már sokkal alaposabb vizsgálatok pedig kiderítették, hogy non-Hodgkin limfómája van.

Sokkal nagyobb volt a baj

Az alattomos nyirokcsomó-daganat valószínűleg évek óta falta a testét.

- Amikor mellkasröntgent csináltak egy tíz centiméter átmérőjű sötét foltot találtak és először azt hittem, tüdőrák. Összeestem a kórházban és állítólag csak azt hajtogattam remegve, hogy ez nem lehet igaz. Ugyan nem voltak látható vagy tapintható dudorok a nyakamon, végeztek nyirokcsomó biopsziát, így derült ki, hogy nyirokcsomó-rákom van - mondta Andrew a Daily Mailnek.

A katona kemoterápiás kezelést kapott, a kora és a fizikai állapota miatt hamar rendbejött. Történetét azért mesélte el, hogy bármilyen banális is egy tünet, mindenki vizsgáltassa ki magát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek