Aktuális

Szentendréről tűnt el az 5 éves Zsófi és 9 éves testvére, Miki - megtört apjuk sejti, mi történt velük

Bors

Létrehozva: 2021.08.26.

Az 5 éves Zsófit és a 9 éves bátyját, Mikit öt napja keresi a rendőrség.

A gyermekek édesapja, Kolozsvári Mihály és felesége, Noémi 16 évet éltek együtt, de a kapcsolatuk megromlott, külön költöztek, jelenleg válófélben vannak.

– A gyerekek eleinte heti váltásban voltak nálunk, de az anyjukhoz alig akartak visszamenni, ezért a családsegítő javaslatára módosítottuk két hétre az időszakokat, hogy könnyebb legyen nekik megszokni az adott környezetet. Két és fél hete odaadtam még neki a gyerekeket. Akkor láttam őket utoljára – mesélte a Blikk-nek Mihály.

Mindhárman eltűntek Szentendréről, telefonon sem érte el őket az édesapa.

Az szerencsére kiderült, hogy baleset nem történt velük, kórházba nem kerültek. Érdekesség, hogy Noémi az elmúlt tárgyaláson ragaszkodott ahhoz, hogy a gyerekek átadása a személyigazolványukkal együtt történjen. Ezt olyan nyomatékosan kérte, hogy a családsegítői megállapodásban leírásra is került. Hirtelen nem találtam meg, ezért újat csináltattunk nekik, az elkészült okmányokat pedig az eltűnésük előtt kapta kézhez közvetlenül – tette hozzá a lapnak a 40 éves férfi. Szerinte felesége külföldre szökhetett a gyerekeivel.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek