Aktuális

Felfoghatatlan: apró lila pöttyöket találtak a 4 éves kisfiú lábán, sokkoló diagnózist mondott az orvos

Címkék
rákosfriss

Bors

Létrehozva: 2021.08.23.

A kisfiúnál rákot diagnosztizáltak, miután kiütéseket találtak a lábán.

Ethan Adams családja nem is sejtette, hogy az életük a feje tetejére áll, amikor felfedezték az apró lila pöttyöket a 4 éves kisfiú lábán. Szülei, Carl és Laura Adams megpróbáltak időpontot kérni a háziorvostól, de egy hetet várniuk kellett volna. A szülők ezért úgy döntöttek, elviszik a gyereket a kórházba. Jól tették. Ott ugyanis sikerült diagnosztizálni: 4. stádiumú Burkitt-leukémiája van Ethannak.

"Sápadt volt, és nem evett annyit, de mi csak azt hittük, hogy ez csak a meleg miatt. Kiütések lettek a lábán, de alig voltak észrevehetők, pár lila kis pötty. Az orvosok teszteket végeztek, és megerősítést nyert, hogy 4. stádiumú Burkitt -leukémiája van. A 18. születésnapomon diagnosztizálták" - emlékezett vissza Ethan testvére, Keeley.

Ethannak 6 hónapig a kórházban kellett maradnia. A séta, a játék, de még az evés is nagy nehézségekbe és fájdalomba került a kisfiúnak, aki a kezelések miatt a haját is elvesztette.

"Az orvosok azt mondták, szerencsések vagyunk. Ha egy kicsit is tovább várunk, Ethan nem élte volna túl. Így most minden apró dolognak különösen nagy értéke van. Egy rövid sétának, a halvány mosolyának."

Mivel az édesapának ott kellett hagynia a munkáját, hogy a kisfiúval minél többet lehessen, a család létrehozott egy GoFundme oldalt a kiadások fedezésére.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek