Aktuális

Döbbenetes: a 10 éves Ruben fotója alapján derült ki, hogy súlyos beteg

Bors

Létrehozva: 2021.08.31.

Egy névtelen őrangyal mentette meg a leépüléstől a világbajnok kisfiút. Az édesanyja nagyon hálás, hogy időben kezelésbe tudták venni az orvosok.

Egy édesanya a könnyeivel küzdve mesélte el, hogyan tudta meg egyetlen fénykép alapján, hogy 10 éves fia súlyos betegségtől szenved.

Ruben Dougherty hatszoros világbajnok jiu-jitsuban és kick-boxban. Az édesanyja által vezetett Instagram oldalán keresztül egyszer egy sokkoló üzenetet kapott. Egy nő arról számolt be nekik, hogy szerinte Rubennek skoliózisa lehet.

A 40 éves Laura fenntartásokkal fogadta az üzeneteket, de mégis elvitte fiát egy csontkovácshoz. Ennél jobb döntést pedig nem is hozhatott volna. A fiatal sportolónál ugyanis ekkor diagnosztizálták a súlyos gerincbetegséget.

A skoliózis, ugyanis egy olyan állapot, amikor a gerinc elfordul, és oldal irányban elgörbül.

– Mindig a legrosszabb forgatókönyvre gondolok, például, hogy nem fog tudni járni, meg kell operálni, és soha többé nem lesz képes harcolni. Ott az a sok kemény munka, és máris abba kell hagynia a sportot – árulta el a Mirrornak az aggódó édesanya.

Ruben már négy éves kora óta űzi a küzdősportot, és szerencsésnek mondhatja magát, hogy egy őrangyal felismerte az intő jeleket a fényképei alapján. Ugyanis ennek köszönhetően még időben megkezdhették a kezelését és a továbbiakban figyelemmel kísérhetik a gerince változását, ahogy nő.

A bajnok sportoltónak, így ugyan fel kellett hagynia a jiu-jitsu gyakorlásával, ám a bokszot egyelőre még folytathatja.

– Először feldúlt volt, de örült, hogy folytathat valamit. Azt hiszem, ha azt mondanák, hogy 'hagyj abba mindent', a haját tépné. Minden nap edz. Imádja. Mindig aktív – tette hozzá az édesanyja.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek