Aktuális

Összetört a család: Azzal a halálos kórral küzd az angyalarcú kislány, amely elvitte az apukáját

Bors

Létrehozva: 2021.09.09.

Felfoghatatlan, hogy férje elvesztése után, most kislánya élete is veszélybe került. Ráadásul ugyanaz a betegség miatt.

Sokkoló megpróbáltatásairól mesélt egy összetört szívű édesanya. A Byron Bayben élő Brooke Bretherton múlt héten egy borzalmas rémálomba csöppent.

A nő ugyanis egy nagy csomót fedezett fel kislánya, Peachy testén. Kiderült, nagyon nagy a baj: Peachy rákos lett.

Mindez azután, hogy alig több mint egy éve Brooke férjét, Joelt agydaganat vitte el. A férfit 2006-ban diagnosztizálták, több évig küzdött a halálos kórral, végül azonban nem bírt felül kerekedni rajta.

Peachy-nek is kemoterápiás kezelésre van most szüksége.

– Egy igazán gyönyörű lány, nagyon erős volt az apukája, és ő is egy kis harcos. Sok dolgon ment keresztül, és én csak abba tudok kapaszkodni, hogy mindez remélhetőleg elmúlik. Egyedülálló anyaként kicsúszott a lábam alól a talaj. Próbálom nem összehasonlítani a két történetet, de ez nem jelenti azt, hogy az emlékek nem törnek rám. Ez egyszerűen brutális – kezdte a megtört édesanya.

A kislány az úgynevezett Ewing-szarkómában szenved, egy olyan ritka ráktípusban, amely a csontokban és a csontokon körüli lágyszövetekben található. Most a jövő héttől kilenc hétig tartó kimerítő kemoterápián kell átesnie, amelyet egy sor műtét és rehabilitáció követ – írja a Mirror. 

Nehéz anyagi helyzetük miatt az édesanya a GoFundMe oldalán kezdett adománygyűjtésbe, hogy fedezni tudja kislánya, Peachy orvosi kezelését. A jótevők pedig özönlenek az édesanya és angyalarcú kislánya számára, ugyanis a 20 milliós célt már majdnem megduplázták, jelenleg 39 millió 800 ezernél tartanak. 
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek