Aktuális

Falat bontott az apuka, hátborzongató üzenetet talált mögötte

Bors

Létrehozva: 2021.09.07.

<p>Az életveszélyre figyelmeztető üzenet majdnem fél évszázados.</p>

Nagy fába vágta a fejszéjét a 39 éves Daniel Bodman, aki úgy határozott, maga újítja fel a nemrég megvásárolt üzlethelyiségét Wiltshire-ben. A munka szépen haladt addig a pillanatig, amíg egy hátborzongató üzenet elő nem került az egyik, bontásra ítélt falból. A kartonpapírra, piros ceruzával írt üzenetet 1986-ban írta le és dugta el Nicholas Poole. Pole végezte akkor a helyiség felújítását.

A táblán a férfi neve, cégneve és órabére mellett egy figyelmeztetés állt:

– A felújításkor majdnem az összes fát leszedték, megtisztították és azokat tették fel újra, így csak a bérem volt a költség. A falak pokoli állapotban vannak már most is, így isten tudja, milyen állapotban lesznek, amikor ezt az üzenetet megtalálják. Míg én itt dolgoztam, áramütést szenvedtem, mert véletlenül megérintettem két csupasz vezetéket – írta az egykori munkás, aki üzenetét egy olyan táblára írta fel, aminek másik oldalán egy oktatási segédanyag található arról, mit kell tenni, ha valakit áramütés ér.

Az apuka azt mondta a The Sunnak, mivel az egész helyiséget fel akarta amúgy is újítani, csak jót mosolygott az üzeneten. Viszont szeretné megtalálni a férfit, aki írta, de eddig nem sikerült neki.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek