Aktuális

Egész nap hányt, mégis hatalmasra hízott a fiatal lány: elképesztő, mit állapítottak meg az orvosok

Bors

Létrehozva: 2021.10.06.

<p>Kennedee Blankenship csak cukros ételeket tudott megenni.</p>

Forrás: Northfoto

Egészen 17 éves koráig egy életvidám, aktív kislány volt a most 27 éves Kennedee Blankenship, ám a kamaszkora kellős közepén furcsa tüneteket tapasztalt magán. Folyamatos, erős izomfájdalmaktól szenvedett és gyakran hányt. Nem derült ki, mi baja, viszont abba kellett hagynia a focizást és az összes sportot, amiben részt vett, mert egyszerűen nem bírta szuflával.

Mivel egyre kevesebbet mozgott, a montanai lány folyamatosan hízni kezdett. A sok rosszullét miatt ráadásul szénhidrátban gazdag kajákat fogyasztott, azoktól ugyanis nem volt olyan erős a hányingere. Egyetlen év alatt 45 kilót hízott, és nem volt megállás, egészen 130 kilóig ment föl a súlya az évek alatt.

24 éves volt, mire sikerült az orvosoknak megtalálni, hogy mi is a baja pontosan. A rengeteg hányás eddigre már teljesen szétmarta a nyelőcsövét, és kiderült az is, valójában azért hány olyan sokat, mert gyomorbénulásban szenved. Képtelen volt megemészteni a rostban gazdag ételeket, az ugyanis fájdalmat és hányást okoz az ilyen betegeknél.

Az orvosok talán korábban is gyanakodtak rá, hogy ez lehet a baja, de elhessegették ezt a gondolatot, mondván, aki ennyit ad vissza minden elfogyasztott étel után, nem lehet ennyire túlsúlyos.

Mikor végre meglett a diagnózis, szigorú orvosi felügyelet mellett elkezdhetett fogyózni.- Elképesztő eredményeket ért el az elmúlt években.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek