Aktuális

Tiniknek rendezett orgiákat a szexéhes anyuka, a saját fiát is meghívta

Bors

Létrehozva: 2021.10.13.

Nyolc hónapon keresztül tartott titkos bulikat a kamaszoknak.

Alkoholgőzös szexpartikat rendezett 15 éves fiának és a gimis srác kiskorú barátainak egy bezsongott anyuka, aki nevetve nézte végig, amig a kamaszok fiatal, részeg lányokat zaklatnak szexuálisan vagy épp erőszakolnak meg. A nyolc hónapos, beteges bulisorozatnak végül a hatóságok vetettek véget.

A 47 éves, kaliforniában élő Shannon O’Connor 2020 októberében tartotta az első bulit a 14-15 éves gyerekeknek egy bérelt házban, amit aztán számos másik követett. A fékevesztett partikra alkoholt vitt és óvszereket osztogatott a magukról már nem igazán tudó kiskorú fiúknak, akiket arra buzdított: nyugodtan használják ki az italtól már ellenállni képtelen lányokat.

A vádirat szerint egy alkalommal például nevetve nézte végig, amint egy részeg kamasz fogdosta a fia egyik – szintén kiskorú – lány barátját, egy másik alkalommal óvszert nyomott egy fiú kezébe, majd szabályosan belökte egy szobába, ahol egy részeg lány feküdt, megint máskor bekísért egy fiút és egy magáról már nem igazán tudó tinilányt egy szobába, majd magára hagyta őket. És ezek csak a nemi erőszakkal kapcsolatos esetek voltak.

A nő megkövetelte, hogy mindenki tartsa titokban a partikat – amikről még O’Connor férje sem tudott, nem hogy a többi gyerek szülei –, amikor pedig egy 14 éves lány azt mondta, hogy beszél a bulikon történtekről, megfenyegette, hogy ha bárkinek is mond bármit, mocskos pletykákat kezdenek el terjeszteni róla.

Az már-már "elhanyagolható", hogy a bérelt lakásban 9000 dolláros – átszámítva közel 3 millió forintos – kár keletkezett a féktelen bulik során.

Shannon O’Connornak nem kevesebb, mint 39 vádpont miatt kell felelnie a bíróság előtt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek