Aktuális

"Vigyázz édesapádra" - búcsúzott újszülött kislányától az édesanya

Címkék
rákosfriss

Bors

Létrehozva: 2021.10.07.

Sokkoló híreket kapott az édesanya.

Minden édesanya legboldogabb időszaka, amikor életet ad kisbabájának. A St Helens-i Marie Garnett mégsem élvezhette ki ezt az időszakot. Hat héttel kislánya születése után ugyanis az orvosok lesújtó diagnózis mondtak neki.

A 42 éves édesanya már a teherbe esés előtt is fejfájásra panaszkodott, és ez csak erősödött, miután megszületett Amelia. Marie nem gondolt semmi rosszra, ám az orvosi vizsgálatok során kiderült: egy golflabda méretű daganat növekszik az agyában. Nem várhattak, meg kellett műteni.

"A műtét előtt elbúcsúztam Ameliától és a férjemtől is. Nem tudtam, hogy felébredek-e még valaha. Ameliának azt súgtam, vigyázzon az édesapjára" - emlékezett vissza a megpróbáltatásokra Marie.

Az édesanya három műtéten is átesett és a kezelések alatt nem találkozhatott a kislányával, ami lelkileg nagyon megviselte.

A műtétet követően Marie-nak újra meg kellett tanulnia járni, de ehhez is pozitívan állt hozzá. Mint mondta, kezdetben még az is kimerítette, hogy elment a mosdóba, de ekkor arra gondolt, milyen szerencsés, hogy van két lába és tudja is őket használni, mert sok neurológiai betegségben szenvedőnek nem adatik ez meg.

Marie most elindult a londoni maratonon is, ezzel szerette volna felhívni a figyelmet az agydaganattal küzdő emberekre.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek