Aktuális

Mellbevágó: nem láthatja felnőni 4 hónapos kislányát az édesanya

Bors

Létrehozva: 2021.11.06.

A 38 éves anyukával borzalmas hírt közöltek az orvosok.

Szörnyű híreket közöltek az orvosok egy kétgyermekes édesanyával nem sokkal kislánya születése után. Kiderült, hogy hónapokig rosszul kezelték, ugyanis az orvosok szerint IBS-e, azaz  irritábilis bél szindrómája volt Claire Gunn-nak. Az asszony azonban mind rosszabbul lett, míg egyszer már pokoli fájdalmakkal kórházba került. Akkor derült ki, hogy nem pusztán vakbele van, hanem agresszív rák támadta meg a bélrendszerét. 

"Bélrákot diagnosztizáltak nálam, amikor a lányom csak négy hónapos volt" - kezdte a visszaemlékezést az asszony. Azonnal elkezdték nála a kemoterápiát és sugárkezelést is kapott, valamint a belei nagy részét is el kellett távolítani.

"Januárban egy újabb műtétre volt szükségem, hogy megfordítsák a kolosztómiás tasakot. De amikor felébredtem, még mindig ugyanott volt. Kiderült, hogy amikor az orvosok felnyitottak, áttéteket találtak. A rák megtámadta az epehólyagomat és a májamat is".

Az édesanyára újabb és újabb kezelések várnak, ám az orvosok nem kerteltek: ezekkel csak meg tudják valamennyire hosszabbítani az életét, meggyógyulni azonban nem fog. Az orvosok 1-3 évet adtak neki. Egy műtéttel talán 5 évet is élhet, ám ahhoz rengeteg pénzre lenne szüksége.

A barátai most gyűjtést szerveztek a család számára, hogy Claire el tudja vinni a gyerekeit Disneylandbe. Mint írják, emlékeket kell gyűjteniük, ami velük maradhat akkor is, ha Claire már nem lesz itt.

"Betegség nélkül sem tudhatod, mennyi időd van még hátra. De amikor azt közlik veled, hogy gyógyíthatatlan beteg vagy, akkor minden egyes napot úgy élsz meg, mintha az lenne az utolsó."

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek